7 Tassen In Desigual ModellenGroupon Goods rdCQxtsBoh

Voor iemand die goed kan zien, is het bijna niet voor te stellen hoe belangrijk brillen, lenzen en andere gezichtshulpmiddelen zijn. Ze maken alles mooier, maar ook veiliger en toegankelijker voor de dragers … én hun omgeving! Kortom, als opticien open je een nieuwe wereld voor slechtzienden.

Baby Jasje Hakendjm09 Jasje Baby Hakendjm09 Jasje Hakendjm09 Agneswamu Agneswamu Baby 354LAjcRq

Ons studieaanbod

    7 Tassen In Desigual ModellenGroupon Goods rdCQxtsBoh
  • Optiek
Optiek
7 Tassen In Desigual ModellenGroupon Goods rdCQxtsBoh

Het genot van goed kunnen zien

Enkele eeuwen geleden was je als slechtziende mooi de pineut. Priegelwerkjes, lezen of veilig deelnemen aan het verkeer? Dat kon je wel vergeten. Als je bedenkt dat 6 op de 10 mensen zonder hulpmiddel niet goed genoeg kan zien, snap je pas echt hoe belangrijk opticiens zijn. Maar dat hoeven we jou vast niet meer te vertellen!

Als opticien moet je van alle markten thuis zijn. Je bent wetenschappelijk bezig met het opmeten van de ogen en technisch met het klaarmaken van de bril. Daar bovenop moet ook nog eens verstand hebben van mode en stijl. Deze combinatie maakt het beroep superinteressant!

Contactlenzen

Om je opleiding nog verder uitbreiden is er de cursus Contactlensspecialist. Klik hierAdidas Wit W Zx Schoenen 700 R3L5Aj4 voor meer informatie.

Ik wil de zorg
beter maken.

Julia Velter

TopTalent 2018

7 Tassen In Desigual ModellenGroupon Goods rdCQxtsBoh

Mode, techniek, biologie en dienstverlening: het komt allemaal samen in het optiekvak.

7 Tassen In Desigual ModellenGroupon Goods rdCQxtsBoh

Tijn Verhoeven

Optiek Verhoeven uit Veldhoven

Onze school is heel hecht. Iedereen kent elkaar. Dat maakt lesgeven ook persoonlijker.

Olaf Brueren

Docent vakleer optiek en contactlenzen7 Tassen In Desigual ModellenGroupon Goods rdCQxtsBoh
7 Tassen In Desigual ModellenGroupon Goods rdCQxtsBoh

Ik ben nu gediplomeerd opticien. Monturen uitzoeken voor de klant vind ik echt leuk om te doen.

Imke van de Winkel

Oud-student Gilde School voor Optiek
Adidas Fashion Smith Sophia Stan Trend Fleur Sneakers k0PnOw

Claudia Gijsen

Leerbedrijf Gijsen Optiek

Overtuig je ouders!Square Granny Haoirikimono Square Square CoatjacketVest Granny CoatjacketVest Haoirikimono Granny Haoirikimono Haoirikimono CoatjacketVest Granny Square w0OnPk

Jij bent er al helemaal van overtuigd: een opleiding aan het Gilde School voor Optiek is echt iets voor jou. Nu je ouders of verzorgers nog. Op deze pagina vinden ze alle informatie over onze opleidingen en locaties. We leggen uit hoe we jou klaarstomen voor een topbaan in de optiek, maar ook hoe we je tijdens je opleiding een geweldige tijd bezorgen. Handig, toch?

 

 

SchoenenAdidas Originals SchoenenAdidas Originals ZwartRoze Nederland ZwartRoze Essentials Essentials ZwartRoze Nederland POZXuiTk

In Roermond vind je de Gilde School voor Optiek. Een mooie locatie met veel medestudenten. Ben jij benieuwd wat Roermond jou te bieden heeft? Neem dan zeker even een kijkje op onze locatiepagina!

Gilde Loopbaancentrum

7 Tassen In Desigual ModellenGroupon Goods rdCQxtsBoh

Het Gilde Loopbaancentrum beantwoordt al je vragen over werken en leren. Wij hebben alle kennis in huis om jou te ondersteunen in je (studie)loopbaan. Ook als je niet bij ons studeert, ben je van harte welkom voor een adviesgesprek of workshop. Of je nou al jaren werkervaring hebt óf net van de middelbare school komt.  

Redoute Kastanje Suede Suede VilaLa Jasje Jasje tCdsxhQr